Turnclub PiT

Droom groot, werk hard en geef nooit op!

Professioneel

Veilig sportklimaat, semi-ingerichte turnhal, gediplomeerde leiding, persoonlijke aandacht en het kind centraal!

Pittig

Hard werken, niet opgeven, grenzen verleggen, teleurstellingen verwerken maar ook successen beleven.

Presentatie

Strakke houding met de elegantie van ballet, krachttraining, een eigen stijl met unieke turnpakjes en vooral veel roze.

Passie

Voor de sport, voor de kinderen, voor perfectie. Een individuele sport die je als teamsport ervaart.

PiTtig nieuws

10mrt

Kesteren – De turnsters van P.i.T die uitkomen in de D2 en D3 oefenstof lieten zaterdag weer een mooi visitekaartje achter! In de categorie pre instap D2 wist P.i.T het hele podium te bezetten van nummer 1 t/m 5. Daarnaast werden er nog 2 gouden en 1 bronzen medaille behaald. ...{...}

Blijf op de hoogte!

Bekijk onze video!

Testimonials

Wat vinden de ouders en onze turnsters
  • Barbara
    Wij zijn heel tevreden met PiT! Onze dochter heeft het heel erg naar haar zin. De leidsters pakken het leuk en professioneel aan. Een aanrader!
  • Ilana
    Ik vind P.i.T. heel leuk want je kan er veel nieuwe dingen leren voor turnen en ik vind de juffen heel lief!
  • Sanne Oevering (3 jaar)
    Ik vind P.i.T leuk omdat we veel spelletjes doen en in de blokkenkuil mogen!

Wist je dat...

PiT opgericht is op 21 oktober 2008 - Begonnen is met 20 leden en nu uitgegroeid is naar ruim 200 leden - Als eerste club gestart is met Freerunning sinds 2012 - De eerste Nederlands kampioene voortbracht in 2013 - Turnen en freerunnen op het hoogste niveau van Nederland aanbiedt - Sinds 2017 een professionele valkuil heeft - Ook wekelijks professioneel ballet en krachttraining voor de hoogste selecties verzorgt.

Coaches

Onze professionals